Om Oss

Företaget har varit verksam sedan 1976 i staden Norrköping och var till en början en elinstallationsfirma som tidigt jobbade med belysningsprojekt. Senare infördes en butiksverksamhet med försäljning av belysning, vitvaror, hushållsartiklar och elmaterial. År 2000 etablerades Baca Lighting med egen tillverkning av armaturer samt  belysning -och styrsystem lösningar för både hem och företag.

Baca Lighting är idag ett belysningsföretag med specialisering inom arkitekturbelysning med LED-teknik och styrsystemlösningar. Som kvalificerad samarbetspartner med Signify är vi specialiserade inom Philips, Philips Dynalite och Color Kinetics. 

Vi på Baca Lighting och våra certifierade integratörer jobbar varje dag med hem och företag för att leverera belysningslösningar och en fullt integrerbar belysningskontroll och byggnads automationslösning. Med vårt system Philips Dynalite som stomme kan vi samverka med de flesta märkena inom konsumentelektronik, energi, belysning och larmsystem. Detta för att säkerställa ett ständigt växande av system som arbetar tillsammans i ditt hem eller företag, vilket leder till ett användarvänligt system.

Några av våra kunder: Arlanda, H&M i Stockholm, Kuehne + Nagel, Kungliga Biblioteket, Lunds Universitet, Malmö Bellevuestadion, Malmö Stadsbibliotek, Nordiclights Hotel, Platinum Cars, Scandic Hotel Group, m.fl.