Lösningar Copy

Baca Lighting har en lång och gedigen erfarenhet av ljussättning, styrsystem, intelligent belysning och smarta hem. Vi designar och tillverkar våra egna armaturer och använder enbart de bästa ljuskällorna på marknaden för att ge våra kunder både produkter och upplevelser av hög kvalitet. Vi är bland annat certifierade partners med Signify och Sverigedistributör för Philips Dynalite och jobbar varje dag med planering av belysning och styrningslösningar för olika anläggningar. Stora som små projekt är välkomna att hitta hjälp hos oss.

Enkelhet

Integration

Vi vill ge er möjligheten att skapa den perfekta atmosfären efter önskad tid och aktivitet utan att ha många onödiga strömbrytare och dimrar på väggarna. Med smart belysning får man enkelt med flera scenarion skapta efter sina behov och önskemål, alltihop i ett. Ändra ljuset från vardagsaktivitet till festligare eller mysigare belysning – både enkelt och roligt att använda. Genom en panel, telefon, dator eller surfplatta väljer du enkelt önskad scenario och det smarta systemet ställer in ljuset åt dig. 
Enkelhet och integration går hand i hand då vi förespråkar att ha ett överliggande system som vi integrerat ihop med andra system. Just för att man ska slippa trycka på flera knappar. Integrerar man ihop allt kan man t.ex. få ett larm att stänga av belysning, kraft och vatten efter en viss fördröjning. Ljudsystem och belysning som kopplas ihop och mycket mer.
Du väljer vad du vill integrera i styrningen och vi hjälper dig att få ihop en smart styrlösning. 

Energispar

Support

Med en välplanerad strategi för belysningen kan elkostnaderna minskas med 70% – 90%. Med planering från placering av armaturer efter behov och omgivning till att välja ljuskällor som kombinerar bra ljus med högt ljusutbyte och lång livslängd sparar vi energi. Med ljusstyrning som ändrar och kontrollerar ljuset får vi ytterligare en energisnålare anläggning med  längre livstid. Man kan med dynamisk belysning minska energi-användningen i belysningsanläggningar upp till 90%. Med hjälp av en sensor kan man också ha närvarokontroll och ljusreglering med dagsljus där en ökning av dagsljuset reglerar ner den artificiella belysningen.
Behöver du hjälp med styrsystem hemma eller programmering för en större anläggning på offentliga miljöer, har vi på Baca Lighting allt du behöver.
Vi hjälper dig med att välja rätt styrsystem för installationen och programmering av ljusspel som önskas skapa. Vill du göra ändringar på existerande programmering hjälper vi gärna till.