Styrsystem

Styrsystem

Baca Lighting har en lång och gedigen erfarenhet av ljussättning, styrsystem, intelligent belysning och smarta hem. Vi designar och tillverkar våra egna armaturer och använder enbart de bästa ljuskällorna på marknaden för att ge våra kunder både produkter och upplevelser av hög kvalitet. Vi är bland annat certifierad partner med Signify och Sverigedistributör för Philips Dynalite och jobbar varje dag med planering av belysning och styrningslösningar för olika anläggningar. Stora som små projekt är välkomna att hitta hjälp hos oss.

Enkelhet

Vi vill ge er möjligheten att skapa den perfekta atmosfären efter önskad tid och aktivitet utan att ha många onödiga strömbrytare och dimrar på väggarna. Med smart belysning får man enkelt med flera scenarion skapta efter sina behov och önskemål, alltihop i ett. Ändra ljuset från vardagsaktivitet till festligare eller mysigare belysning – både enkelt och roligt att använda. Genom en panel, telefon, dator eller surfplatta väljer du enkelt önskad scenario och det smarta systemet ställer in ljuset åt dig. 

Integration

Enkelhet och integration går hand i hand då vi förespråkar att ha ett överliggande system som vi integrerar ihop med andra system. Just för att man ska slippa trycka på flera knappar. Integrerar man ihop allt kan man t.ex. få ett larm att tända all belysning, Slå på/av kraft och vatten efter en viss fördröjning. Synkronisera belysning med ljudsystem eller reglera ljusstyrkan efter dagsljuset. Du väljer vad du vill integrera i styrningen och vi hjälper dig att skräddarsy ihop en smart styrlösning. 

Energispar

Med en välplanerad strategi för belysningen kan elkostnaderna minskas med 70% – 90%. Med planering från placering av armaturer efter behov och omgivning till att välja ljuskällor som kombinerar bra ljus med högt ljusutbyte och lång livslängd sparar vi energi. Med ljusstyrning som ändrar och kontrollerar ljuset får vi ytterligare en energisnålare anläggning med  längre livstid. Man kan bl.a. minska energi-användningen i belysningsanläggningar med dynamisk belysning, sensorer med närvarokontroll och ljusreglering med dagsljus och mycket mer. 

Support

Vi på Baca Lighting jobbar allt i från styrsystem för hemmiljöer till större anläggningar som kräver mer avancerade scenarion. Vi hjälper dig med att välja rätt styrsystem för installationen samt med programmering av ljusspel som önskas. Vi erbjuder även support om man vill göra ändringar på befintlig programmering.
Philips Dynalite

Philips Dynalite är ett styrsystem som främst är för belysning. Det vill säga ett ljusstyrningssystem. Det knyter ihop all belysning i en anläggning och gör det möjligt att tända och kontrollera från en tryckknappspanel, en iOS eller Android. Hur det styrs och kontrolleras beror helt och hållet på brukarens behov. Philips Dynalite är ett skalbart system som sitter i allt från världens högsta byggnad, Burj Al Kahlifa, till mindre lägenheter. Styrsystemet erbjuder möjligheter till integration med tredje parter. Vi kan integrera med befintliga styrsystem, ljudsystem, larm och mycket mer.

Color Kinetics 

Color Kinetics har kontroller för stora som små installationer och är extremt tillförlitliga. Varje kontroller är utformad för att ge ljusinstallationen nya nivåer av flexibilitet som erbjuder mångsidigheten att kontrollera alla typer av applikationer. Från arkitektoniska interiör -och exteriörer till lekfulla interaktiva ljusinstallationer. Med Color Kinetics ActiveSite kan man även koppla samtliga kontroller, armaturer och data i en moln baserad programvara som möjliggör fjärrövervakning, hantering och underhåll av Color Kinetics LED belysningsinstallationer.

Pharos 

Pharos har ett brett utbud av integrationsalternativ och passar utmärkt till större installationer. Alla Pharos kontroller har en inbyggd webbserver som tillhandahåller ett webbtillgängligt gränssnitt som kan användas för fjärrstyrning och kontroll av ett Pharossystem. Ett Pharosystem kan skalas genom att kombinera flera Pharos kontroller och fjärranslutna enheter via Ethernet för att skapa ett sammanhängande system, alla programmerade i samma miljö, med en kombination av funktioner som passar projektet.