Kontor & Butik

Kontor & Butik

Kontor

Att ha bra belysning handlar inte bara om att kunna se utan det påverkar också hur vi mår.
Likväl som kontoret är flexibelt bör också belysningen vara flexibel. Med rätt val av styrsystem kan du skapa ett framtidssäkert ljus som stödjer arbetsprocesserna och människorna i det moderna arbetslivet.

Gör det möjligt för er att skapa intressanta och inbjudande miljöer genom att kombinera bekväm allmän belysning, dimbara downlights och armaturer som återskapar rytmen av naturligt ljus. Kombinationen blir inte bara extremt energieffektivt, men levererar också belysning som ökar kreativiteten och produktiviteten på arbetsplatsen.

Butik

Genom att välja intelligent och flexibel belysning kan det anpassas för att passa till shoppingupplevelsen som energibesparingar.
Med vårt styrsystem i kombination med rätt armatur för butiken, kan vi skapa en unik butiks atmosfär som bidrar till ett positivt intryck som ökar försäljningen. Kunderna uppskattar samtidigt belysningen eftersom att kläderna upplevs i sina sanna färger och material.

DALI-baserade belysningssensorer och dimbara armaturer i omklädningsrummen kan till exempel installeras för att automatiskt öka i ljusstyrka när en kund använder anläggningen.

Förutom energibesparingarna drar man också nytta av en minskning på underhållskostnaderna.